Brynäs IF

713987 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2626816

Sv: A propósito de nada
Blindpass: Fast det här började ju långt mycket tidigare än när Alcéns tillsattes. Bandyfånen från Västerås som yrade om 12 guld på 10 år var ju också med i det här fallet, indirekt. En seriös genomlysning måste göras om inte detta ska upprepas och fortsätta. Att Alcén kontrakterade Anders Lindbäck inför 23/24 var ju ett exempel på hur oseriöst en förening kan skötas. Och så vidare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Att kontraktera en målvakt med meriter som NHL och KHL är inte oseriöst, ingen kunde veta hur det skulle gå. Att inte agera när det inte fungerade är däremot dåligt, att skicka iväg en toppmålvakt istället är mycket dåligt. Nu måste en riktigt bra målvakt av matchvinnartyp hittas, annars är det bättre att köra med nuvarande två. Absolut ingen halvdålig ersättare får värvas för sakens skull.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
När storhetsvansinnet började med UNiCEF och EN BRA START , där nånstans började vi sakta gräva vår grav.
Alltid sagt PRIO 1, Herrlaget!
Utan herrlaget finns det inget damlag osv osv...
La massor av tid, energi, pengar på det.
Först ett dominant herrlag, Sverige-ledande, sen kan man ev börja med sånt där....

Färjestad? Frölunda? Skellefteå?...? Nä just det.

Alltid varit min sofftyckare åsikt detta!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Vadå oseriöst? Kan hålla med om att det var dåligt, men knappast oseriöst? De som jobbar och har jobbat inom Brynäs organisation har aldrig varit oseriösa och kommer aldrig vara. Då skulle dom inte hamnat på posten. Samma sak gäller alla elitidrottsorganisationer. Att det kan drivas på ett dåligt sätt, eller att de kan ta dåliga beslut, absolut. Men det är inte oseriöst för det.

Dessutom, Alcén lär ju ha blivit erfaren innan ni här inne kan släppa allt angående Alcén 😂
Kommentera