Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2626866

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Att kontraktera en målvakt med meriter som NHL och KHL är inte oseriöst, ingen kunde veta hur det skulle gå. Att inte agera när det inte fungerade är däremot dåligt, att skicka iväg en toppmålvakt istället är mycket dåligt. Nu måste en riktigt bra målvakt av matchvinnartyp hittas, annars är det bättre att köra med nuvarande två. Absolut ingen halvdålig ersättare får värvas för sakens skull.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Asterix: Jag menade efter förra säsongen och inför denna, så klart. Han skulle aldrig fått ett kontraktsförslag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Asterix: Fast med den säsongen i närminnet så är det just oseriöst. Framförallt i kombination med en 18-åring. Tanken från Alcéns håll var att Limpan alltså skulle vara klar 1:a. Detta trots haveriet säsongen innan så skulle Limpan helt plöstligt bli bättre i sidled och helt plötsligt ta asplöven från blå. Varför, för att man inte är lika bra på att passa i sidled i HA, eller för att man skjuter lösare skott som Lindbäck kommer hinna reagera på?
Dömt att misslyckas på förhand. Vet inte varför man skyddar Alcén. Han är vårat dyraste misstag i klubbens historia med tanke på urtåget.
Det belönas med att få fortsatt förtroende. Baserat på vad? Har jag missat något i hans korta sportchefskarriär som där och då tydde på att han var bäst lämpad för uppdraget?
Kommentera