Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2626882

Sv: A propósito de nada
Samsung: Ofräsch åsikt kring Unicef och EBS som Vesslan sa, jag kan dock någonstans förstå vad du menar. Det är nog många som delar din åsikt och drar en rät linje mellan degraderingen och det sociala arbetet. Men i grund och botten borde vi ju vara stolta över att Brynäs försöker göra positiv skillnad i samhället??

Jag tror inte att dom sakerna överhuvudtaget är orsaken till Brynäs kräftgång. Snarare en rad av dåliga rekryteringar i följd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: "Jag tror inte att dom sakerna överhuvudtaget är orsaken till Brynäs kräftgång. Snarare en rad av dåliga rekryteringar i följd."

Tycker det känns märkligt att tala om kräftgång när Brynäs faktiskt leder Hockeyallsvenskan. Må vara med en lite udda spelstil. Ju mer Hawai-hockey med snabba spelvändningar desto bättre går det för Brynäs. Detta diskuterades också i ett av de senaste avsnitten av "Nedsläpp Brynäs".

Man hade också, i podden, en diskussion kring degraderingen förra säsongen och även här tycker jag att analysen blev rätt. Första säsongen med Manner blev ju ett klart fall framåt. Manner och de finska spelarna ville fortsätta med samma styrspel förra säsongen men stora delar av truppen ville spela en mer offensiv hockey. Truppen sprack - spelarna ville inte samma sak. "Det gör ont när trupper spricker" (fritt efter Karin Boye). Enligt min mening var det orsaken till degraderingen - inte att truppen var för dålig. Det visar väl insatserna den här säsongen från de spelare som flyttat på sig - Eklind, Johannesson, Palve, Olki m fl. ...Och även från de som blev kvar; Rödin, Kinnvall, Bertilsson m fl.

Det största problemet Brynäs har är, som jag ser det, att så fort något byggts upp vill många riva ner det igen. Ofta sker det också. Gång på gång på gång.

Nog måste väl nuvarande organisation, inklusive Alcén, få chansen att bygga vidare? I vart fall om herrlaget grejar SHL-platsen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Det är väl klart vi ska vara det.
Skrev inte att det var skit grejor?
Jag skrev och menade att fokus lades på fel saker vid fel tidpunkt ungefär.
Vid en tidpunkt i Brynäs historia där hela föreningen knappt skulle finnas utan A Laget, menar jag på att fullt fokus borde ha lagts på det allra viktigaste och det är Brynäs Herrlag.
Utan vårt herrlag skulle inte tex damlaget finnas(inte på denna höga nivå iaf) och inte en bra start.
Det är min sofftyckare-åsikt jag har.
**
Jag är för alla likas värde.
Jag är för att man får älska vem eller vad man vill.
Jag är för att alla har rätt till sin demokratiska åsikt.
**
Kommentera