Brynäs IF

713287 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2628850

Sv: A propósito de nada
Peja: Hur vet du att Alcén blev uppsnurrad?
Skulle tro att anledningen stavas pengar.

Hela denna soppa med Clara gicks igenom i samband med värvningen i somras. Och då var "alla" överns om att det var så som det blivit. Att Clara är kvar i Brynäs hela säsongen oavsett.

Är såå trött på att många bara ser fel med Brynäs och Alcén.
Jag är inte heller helt övertygad om att Alcén är rätt person att leda Brynäs in i framtiden. Men nu är han här, så hoppas att han kan leda Brynäs tbx.

Men detta är ju inget nytt i bland Brynäs supportrar.

Har valfri SC värvat spelare så är det alltid någon annan som ligger bakom den. Aldrig SC som gjort ett bra jobb.
Det är alltid någon annan som gjort de bra värvngarna och alltid SC som gjort de dåliga.
Bara i Brynäs..

Tänk om Abbots varit i Brynäs och vaskat 2 säsonger med en trupp på ca 60 mille.
Med det resultatet på värvningarna..

Men då hade det väl varit tränarens fel att spelarna kommit.
Som sagt. Bara i Brynäs..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: Skrev inget konstaterande om att Alcén blev bortsnurrad. Därav "men om...". Min poäng är att vi inte vet vad som har skett bakom kulisserna, men att utgången (Clara kvar i Brynäs) verkar vara gynnsam.

Angående Abbotts, så tog de över ett lag som åkte jojo mellan seriesystemen och lämnar ett lag som är besvikna över att de inte är ett topplag och guldkandidat. Alcén tog över ett bottenlag som aldrig hade åkt ur och åkte ur direkt. Så det är väl en viss skillnad på förtroendekapital där, med all rätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Det är ett allmänmänskligt problem det här med att jaga syndabockar. Det kan aldrig finnas andra omständigheter som påverkar en situation än att nån är värdelös.

1996 kvalade Brynäs för första gången med ett av de bättre lag som föreningen ställt på isen. Trots demontränaren Sandlin som ansvarig. Före säsongen var laget med om en dödsolycka på en träningsmatch med Mora och när säsongen drog igång blev tränarens morsa dödssjuk. De flesta inblandade var överens om att det var huvudorsakerna till fiaskot.
Kommentera