Brynäs IF

713327 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2628796

Sv: A propósito de nada
mk: Alltså, vi vet ju fortfarande inte hur låneavtalet ser ut, men utgången ser ljus ut (Clara kvar i Brynäs, Brattström till Färjestad).

Jag hoppades inte heller på Brattström i Brynäs, men om Alcén verkligen ville ha honom, så blev han ju likväl uppsnurrad på läktaren av Wallin.

Men, som sagt, jag har hellre Clara än Brattström... MEN det viktigaste för Brynäs är fortfarande att hitta en riktigt bra ny målvakt. Om Brattström eller Clara är tvåa bakom en riktigt bra NY etta är mer av en detaljfråga. Så jag menar fortfarande att den här karusellen kring Brattström, Clara, Brynäs och Färjestad är av sekundär betydelse.

Har svårt att se att det någonsin var aktuellt med att målvaktspar bestående av Brattström och Clara. Tror som sagt tanken i så fall var att ta in Brattström istället för Clara, inte istället för en ny etta, men det är naturligtvis spekulation från min sida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Hur vet du att Alcén blev uppsnurrad?
Skulle tro att anledningen stavas pengar.

Hela denna soppa med Clara gicks igenom i samband med värvningen i somras. Och då var "alla" överns om att det var så som det blivit. Att Clara är kvar i Brynäs hela säsongen oavsett.

Är såå trött på att många bara ser fel med Brynäs och Alcén.
Jag är inte heller helt övertygad om att Alcén är rätt person att leda Brynäs in i framtiden. Men nu är han här, så hoppas att han kan leda Brynäs tbx.

Men detta är ju inget nytt i bland Brynäs supportrar.

Har valfri SC värvat spelare så är det alltid någon annan som ligger bakom den. Aldrig SC som gjort ett bra jobb.
Det är alltid någon annan som gjort de bra värvngarna och alltid SC som gjort de dåliga.
Bara i Brynäs..

Tänk om Abbots varit i Brynäs och vaskat 2 säsonger med en trupp på ca 60 mille.
Med det resultatet på värvningarna..

Men då hade det väl varit tränarens fel att spelarna kommit.
Som sagt. Bara i Brynäs..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Alcen har väl knappast blivit uppsnurrad på läktaren av Wallin, om Brattström själv nu verkar ha valt att hellre spela på lån hos FBK med en osäker framtid i laget, framför en säkrare plats i ett lag som högst sannolikt kommer att spela om en SHL-plats.
Isf är det väl snarare Brattströms eget val som har avgjort, oavsett hur mkt pengar och istid som Alcen har lockat med.

Är man riktigt konspiratoriskt lagd så kan man annars och tvärtom hävda att Alcen är den som har lurat Wallin genom att låtsas visa stort intresse för Brattström, Wallin fått nys om detta och gjort allt för att få Brattström och även lyckats med det.
En Brattström som Alcen egentligen och aldrig varit intresserad av... ;-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Jag hoppades inte heller på Brattström i Brynäs, men om Alcén verkligen ville ha honom, så blev han ju likväl uppsnurrad på läktaren av Wallin. ”

Hade Alcén velat ha Brattström så hade det nog varit löst för länge sen.
När vi dessutom verkar varit på jakt på Michael Hutchingson så har jag väldigt svårt att tro att Brattström varit speciellt nära.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
FBK går för guld i vår, Clara ingår inte i de planerna vad det verkar.
Frågan är vilken mv som ingår i Alcéns "guldplan" i april?
Kommentera