Brynäs IF

713286 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2628795

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Ursäkta. Men har du inte läst härinne den senaste veckan?

Folk har ju viljat dra Alcén i tjära och fjädrar för han ha tecknat ett avtal där Wallin säger att man kan ta hem Clara.
Man har ju utgått från att Alcén har varit så dum i huvudet att han har gjort det. Eller?
Du är ju för fan större kappvändare än Huge.
Även om jag inte kommer ihåg allt av dina ca 200 inlägg som spytt galla över Alcéns oduglighet. Så kanske du inte varit den största uttalaren av just det.

Den totala ironin vore ju nu om Brattström går in och t
tokdominerar i sina matcher.

Vad är oddsen för att Alcén får skit för att han inte tog Brattström då.

1,05? Eller är det ens spelbart?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: Som Peja säger så vet vi inte alls hur avtalet ser ut. Det självklara är egentligen att Alcén inte borde skrivit ett så korkat kontrakt att FBK kan plocka hem honom när som, det hade varit ännu en anledning att göra sig av med Alcén per omgående.

Men med tanke på hur både Wallin och Alcén uttalat sig så är jag inte så säker, jag tror mer på en överenskommelse i efterspelet om att det är bäst både för Brynäs och Färjestad att Clara blir kvar här och fortsätter att få hårt matchande på en kanske mer rimlig nivå för stunden.
Hela poängen för Färjestads del med detta avtal är att vi ska hjälpa till att utveckla en målvakt åt dem, att rubba det för några matcher känns inte så smart och vi hade helt fått tänka om och kanske plocka in två nya målvakter. Något troligtvis inte Wallin tycker är en bra idé det heller när deras ordinarie målvakter är helt tillbaka.

Så jo, Alcén kan fortsätta att rulla runt i tjära och fjädra tills han får ordning på detta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Alltså, vi vet ju fortfarande inte hur låneavtalet ser ut, men utgången ser ljus ut (Clara kvar i Brynäs, Brattström till Färjestad).

Jag hoppades inte heller på Brattström i Brynäs, men om Alcén verkligen ville ha honom, så blev han ju likväl uppsnurrad på läktaren av Wallin.

Men, som sagt, jag har hellre Clara än Brattström... MEN det viktigaste för Brynäs är fortfarande att hitta en riktigt bra ny målvakt. Om Brattström eller Clara är tvåa bakom en riktigt bra NY etta är mer av en detaljfråga. Så jag menar fortfarande att den här karusellen kring Brattström, Clara, Brynäs och Färjestad är av sekundär betydelse.

Har svårt att se att det någonsin var aktuellt med att målvaktspar bestående av Brattström och Clara. Tror som sagt tanken i så fall var att ta in Brattström istället för Clara, inte istället för en ny etta, men det är naturligtvis spekulation från min sida.
Kommentera