Brynäs IF

713308 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2628814

Sv: A propósito de nada
mk: Som Peja säger så vet vi inte alls hur avtalet ser ut. Det självklara är egentligen att Alcén inte borde skrivit ett så korkat kontrakt att FBK kan plocka hem honom när som, det hade varit ännu en anledning att göra sig av med Alcén per omgående.

Men med tanke på hur både Wallin och Alcén uttalat sig så är jag inte så säker, jag tror mer på en överenskommelse i efterspelet om att det är bäst både för Brynäs och Färjestad att Clara blir kvar här och fortsätter att få hårt matchande på en kanske mer rimlig nivå för stunden.
Hela poängen för Färjestads del med detta avtal är att vi ska hjälpa till att utveckla en målvakt åt dem, att rubba det för några matcher känns inte så smart och vi hade helt fått tänka om och kanske plocka in två nya målvakter. Något troligtvis inte Wallin tycker är en bra idé det heller när deras ordinarie målvakter är helt tillbaka.

Så jo, Alcén kan fortsätta att rulla runt i tjära och fjädra tills han får ordning på detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vesslan: hopplösa jävla gnällspik.

Clara är ju kvar. Hade FBK haft rätt att plocka hem honom istället för att värva Brattström hade de ju såklart gjort det.

De är en elitklubb som satsar på som-guld. FBK kan uppenbarligen inte plocka tillbaka Clara den här säsongen. För annars hade Clara inte stått en enda match till i Brynäs under Färjestads målvakskris.
Kommentera