Brynäs IF

713261 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2628826

Sv: A propósito de nada
Vesslan: hopplösa jävla gnällspik.

Clara är ju kvar. Hade FBK haft rätt att plocka hem honom istället för att värva Brattström hade de ju såklart gjort det.

De är en elitklubb som satsar på som-guld. FBK kan uppenbarligen inte plocka tillbaka Clara den här säsongen. För annars hade Clara inte stått en enda match till i Brynäs under Färjestads målvakskris.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: ”Clara är ju kvar. Hade FBK haft rätt att plocka hem honom istället för att värva Brattström hade de ju såklart gjort det. ”

Du förstår, Hedberg.
När Wallin agerar som han gjort, då är det en smart överenskommelse.
Hade Alcén agerat likadant i Wallins skor, då hade det hetat ”vi håller inte på med någon jävla välgörenhet, avgå!”.
Det går inte att vinna en debatt mot dessa negativa konsumenter till supportar, de har redan bestämt sig. Verkligheten formas utefter deras egen utsago, inte tvärtom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Okej, spännande. Så du tror så självklart att man offrar Claras skolning i Brynäs för ett fåtal matcher i serielunken? Hade de plockat hem honom så hade Brynäs tvingas värva 2 målvakter och Clara helt plötsligt varit båsöppnare eller suttit på läktaren i FBK när deras ordinarie målvakter är tillbaka. Du tror inte att en klubb som FBK planerar lite längre fram än så?
Kommentera