Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2638292

Sv: A propósito de nada
Mickesgolf: Brynäs har saknat kedjebredd hela säsongen. Fjärdekedjan funkar mot de sämre lagen, Kvist verkar charma en del supportrar med sitt slit men det är tydligt att han är en medelmåttig allsvensk spelare som inte tillför särskilt mycket mot de andra topplagen.

Särskilt om Brynäs stannar i Hockeyallsvenskan kan det säkert visa sig bli en bra framtidsinvestering att ha gett de här unga spelarna istid, men det behövs bättre spelare om man ska vinna ett slutspel. De andra topplagen har 4 vuxna kedjor och Djurgården har riktigt bra ungdomar som breddar deras lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Så dåliga är inte Brynäs tredje och fjärde kedjor med pucken. Det som saknas är bättre fysiskt spel från dem defensivt. Linus bör vara en av de absolut bättre centrarna i en tredje kedja i hela ligan.
Är det inte ett bra betyg om du anser kvist är en medelmåtta till spelare samtidigt som han spelar i en av de sämre kedjorna? Du låter missnöjd?

Det tar tid att lyckas sätta spelet. Alla de andra lagen har haft chansen att bygga sina lag över fler säsonger och spelat ihop lagen. Det måste ha haft sin betydelse när Brynäs lag skulle formas och det är klart att det blir tydligare mot topplagen i serien. Som jag skrev tidigare så hade kedjan med Rödda Johan och Indrasis problem att hitta det offensiva spelet och pressa i anfallszon.
Så det går inte bara att klandra bredden.

Men jag håller med. Med bättre bredd så blir laget självklart bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med, det är skillnaden och man ser det så tydligt.

Hur ofta idag blev 4 kedjan nerpressade om och om igen. Jag tror säkert Nordh kan vara bättre, med bättre spelare runt sig.

Kvist ska absolut inte spela i en 3 kedja. Kanske inte alls,

Undrar varför Gälla inte vågar ändra. Tex ta upp 40 i andra kedjan och låt blomman gå i 4 kedjan? Kvist i 4 kedjan och Nordh i 3? Eller Ölund i andra

Våga ruska om för att kanske lyckas få lite mer tyngd i alla kedjorna tills vi kanske får in förstärkning.
Kommentera