Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2640826

Sv: A propósito de nada
Vesslan: "Det sa jag inte, jag konstaterar att vi med två veckor kvar inte har löst problemet."

Nä, så har du inte alls skrivit.
Så här skrev du ordagrant:

"Det är Alcen som väntat till att det är 2 veckor kvar att hitta en målvakt på en skral marknad"

Du säger i klartext att Alcen har väntat till idag (2 veckor klar till deadline) med att (försöka) hitta en målvakt på en skral marknad.
Dvs: han har upp till idag inte ens försökt att hitta en ny målvakt.
Det är exakt vad du säger, inget annat.

Om du sen har formulerat dig fel och menar att han först idag har lyckats hitta en ny målvakt och gnäller över det, så kan du väl isf berätta för oss vilka andra målvakter som han har eller inte har haft kontakt med och vilka ev anledningar dessa målvakter isf har haft för att inte nappa på kroken.
Så sätt igång nu bara: kom med en konkret redogörelse för hur alla turer har sett ut mellan Alcen och alla de målvakter som han enligt uppgifter har försökt att värva.
Om du nu inte kan redogöra för en sån sak, hur kan vi då avgöra ifall Alcen har
gjort ett dåligt jobb eller inte?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja du får vrida på orden hur du vill. Jag tror att han försökt hitta målvakt, men nu är det två veckor kvar och en skral marknad. Har han gjort ett bra jobb så tycker du? Du tycker inte han äventyrar möjligheter till avancemang med sina juniormisstag?
Han valde att gå med Lindbäck trots att de flesta såg att det inte skulle gå. Han chansar med en 18-åring på lån som nu tvingas ta en orimlig börda tack vare ännu ett haveri signerat JA. Jag tror Clara fixar det, men det är amatörmässigt skött.
Jag har inga namn, bara konstatera att han misslyckats med de som han eventuellt velat värva.
Kommentera