Brynäs IF

714408 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2641005

Sv: A propósito de nada
Lemp: "Kvist har haft några år på sig nu, kanske dags att inse att det är ingen som hindrar honom från att vara den spelaren."

Får han den rollen av tränarna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: – Vi är mycket nöjda över att ha förlängt kontraktet med Oskar. Han är en ung och otroligt driven person som gör allt för att laget och han själv ska lyckas varje dag, säger Johan Alcén och fortsätter:

– Oskars karaktär gör honom till en viktig och uppskattad person i laget. Han är en storväxt spelare med bra fart som spelar med energi och är jobbig att möta. Vi tror kan blomma ut till en bra och värdefull rollspelare. Vi är glada över att han fortsätter vara en del av Brynäs IF, avslutar Johan Alcén.

Där har du en hint om vilken roll Kvist har i Brynäs. Han är ju en duktig skridskoåkare och är säkert jobbig att möta på ett sätt, men han saknar ju i mångt och mycket ett fysiskt spel. Även om han är jobbig att möta, så gör han knappast ont att möta.

När det gäller att driva mot mål och spela mindre utsida, så nämner ju tränarna ofta det i intervjuer kring laget generellt, så det är nog en guideline som alla har.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: Du tänker att tränarna stoppar honom från att driva på mål och vara fysisk? Tror inte man måste få någon uttalad roll för att göra det.
Kommentera