Brynäs IF

713768 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2641074

Sv: A propósito de nada
Trilske: Halsstarriga fans får alltid hjärnspöken så fort vi förlorat mot eller nån potentiell konkurrent om uppflyttning värvar nåt okänt eller obskyrt och är nåt som man själv aldrig skulle velat ha.
Det är sen gammalt…😁
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Djurgårdens nyförvärv är väl inte obskyra? Känns som dom analyserat ett behov och kompletterat truppen därefter.

Tror dom flesta som kritiserar avsaknaden av värvningar inte lägger fokus på senaste två förlusterna. Det har, för dom flesta med ett analytiskt hockeyöga, varit uppenbart att laget saknas pusselbitar. Fjärdekedjan hänger inte alls med vilket i sin tur leder till att man får ”toppa” laget i många matcher. Detta är jag helt övertygad om kommer leda till slitna toppspelare när slutspelet drar igång.

Tror vi måste värva 2 forward för att klara SHL-platsen. Köp medelmåttor från andra allsvenska lag som inte kan nå slutspel eller har dålig ekonomi (Ex. Västervik). Det kan omöjligt bli sämre än att ha en fjärdekedja som blir nedtryckta av Nybros och Östersunds diton.

Det måste få kosta nu! Vad kostar det om vi missar SHL i år? Nästa år utan fallskärm och många spelare som inte orkar harva i Allsvenskan? Hua!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast samtidigt så är det ju där BIF missat de senaste åren . Flera lag har genomfört analys inför slutspurten och värvat därefter.
Det har inte skett i BIF.
Kommentera