Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2646585

Sv: A propósito de nada
”Jag vet att man är väldigt nöjda med Damian Clara och sett till den utveckling som han haft under säsongen så förstår jag att förtroende för honom är starkt. Trots det så behöver man stärka upp vid sidan av honom.
Vad händer med Clara om han släpper ett par billiga mål i den första semifinalen? Hur klarar han av att hantera den pressen och kan han studsa tillbaka direkt?”

Som sagt.
Anledningen till varför vi behöver få in något rutinerat och beprövat bredvid Clara, och ingen yngling från lägre divisioner.
Alcén har o göra, mild uttryckt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag tycker att fördelningen av istid, även när laget var skadefritt, antyder att bredden är för dålig framåt.

Igår var åter igen en sådan match där Brynäs toppspelare matchades oerhört hårt. Indrasis spelade 23:04(!) vilket är otroligt mycket för en ytterforward, som en jämförelse spelade den Löven-ytterforward som spelade mest i matchen 18:55. De som spelade minst i matchen var Brynäs unga forwards.

Det bäddar också för fler skador när man matchar spelare så oerhört hårt som Brynäs gör.

På backsidan har man en mer normal fördelning av istid, men det märkliga där är att Brynäs toppkedjespelare ofta spelar mer än Brynäs bästa backar. Det är väldigt sällan man ser en så fördelning i ett lag över tid.

Det betyder antingen att bredden är för dålig framåt eller att Gällstedt coachar på ett udda sätt, då tror jag mer på bredden...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:

om det INTE finns en seniormålvakt att tillgå, så kan ju de tre i båset ta över coachningen och försöka få trotjänarforwards att tänka bakåt i stället för tokåkningarna runt runt motståndarmålet, som inte leder till MÅL.
Manners att anfalla med alla och gå hem med alla, var inte helt fel utifrån det material han hade att förfoga över. Spelarmaterialet är idag inte så mycket bättre nu när två av amrisarna är skadade...
Kommentera