Brynäs IF

715470 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2646746

Sv: A propósito de nada
Peja: Synd bara att hans utveckling kommer stanna av helt nu i Brynäströjan. Troligtvis kommer han vara något sämre om ett år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: ” Synd bara att hans utveckling kommer stanna av helt nu i Brynäströjan. Troligtvis kommer han vara något sämre om ett år.”

Det är en skröna och en falsk verklighet att spelare kommer till Brynäs och blir sämre. Det har så klart att göra med om man är ett topplag, mitten eller ett bottenlag i en serie. Sen måste det så klart finnas potential i spelaren också. Brynäs var i flera år ett bottenlag i SHL, men trots det så fick spelare som Johannesson och Sklenicka rejäla boostar i sina karriärer så sent som förra året i Brynäs.

Tittar vi på dom som lämnade Brynäs efter degraderingen så har ju Eklind fått ett rejält lyft. Men Luleå är ett bättre lag än vad Brynäs var också. Björnen är väl på typ samma nivå i Örebro medan Olesen harvar i IKO efter en hyfsad start.

Tittar vi den här säsongen så har ju Claras utveckling varit otroligt bra i Brynäs och FBK är supernöjda. Brynäs är en toppklubb i HA och jag tror det finns stor potential att Robertsson kan göra en smärre succé och bli lite av en publikfavorit.
Kommentera