Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2648843

Sv: A propósito de nada
TheSickSwede: är du seriös ??? Då detta kunde löst sig på att bättre sätt. Man hade kunnat avstyra det hela. Beordrat behandling. Mm. Som arbetsgivare har man ett ansvar. Detta händer enbart i Brynäs!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Alex89: ”Då detta kunde löst sig på att bättre sätt. Man hade kunnat avstyra det hela. Beordrat behandling. Mm. Som arbetsgivare har man ett ansvar. Detta händer enbart i Brynäs!”

Antingen så är du ”John Karlsson” själv och delar dina egna inlägg. Eller så har du inga egna åsikter då du kopierar in det som John skriver rakt av från Twitter.

Jag hoppas för din skull att det är alternativ 1. Vore väldigt märkligt att bara ta andras inlägg & åsikter rakt av.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alex89: Det finns legalt sett ingen anmälningsplikt utan det är en rekommendation från polisen.
Det är väl mer en samvetesfråga om man inte försöker stoppa någon ifrån att köra rattonykter och i vilket sammanhang. Men det är väl den klart största dödsorsaken i samband med trafik ska man komma ihåg.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alex89: "Som arbetsgivare har man ett ansvar."

Ja men som kollega har man inte arbetsgivaransvar och gör en kollega något olagligt bör man ju ringa polisen. Om du får veta att en kollega kör full eller påverkad av annat (eller är på väg att göra det). Menar du att du INTE skulle ringa polisen då?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alex89: Det är för i h-vete farligt att köra onykter och drogpåverkad dessutom! Tänk om han kört ihjäl sig eller någon annan? Ditt argument tycker jag inte håller. Det här var det bästa som kunde hända Lindbäck så han får den hjälp han behöver. Därmed har jag sagt vad jag tycker å stannar där!
Kommentera