Brynäs IF

715466 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2648852

Sv: A propósito de nada
Alex89: ”Då detta kunde löst sig på att bättre sätt. Man hade kunnat avstyra det hela. Beordrat behandling. Mm. Som arbetsgivare har man ett ansvar. Detta händer enbart i Brynäs!”

Antingen så är du ”John Karlsson” själv och delar dina egna inlägg. Eller så har du inga egna åsikter då du kopierar in det som John skriver rakt av från Twitter.

Jag hoppas för din skull att det är alternativ 1. Vore väldigt märkligt att bara ta andras inlägg & åsikter rakt av.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det är väl samtidigt svårt att veta hur diskussionerna med Lindbäck gått också. Har föreningen varit fega och hoppats att det ska lösa sig av sig självt eller har man erbjudit honom vård, stöd och sådant?

Det här verkar bli samma följetång som i DIFs forum där diciplinnämnden och domarnas mobbing av DIF i allmänhet och Grewe i synnerhet är ett hett ämne.

I Löven diskuteras vems fel det är att spelarna är så groteskt ointresserade av att spela match mot sämre lag. Är det spelarna själva som borde skärmpa sig, Stråles inkompetens, Kenttä som låter Stråhle fortsätta eller rent av styrelsen som inte agerar som ligger bakom att man knappast slåss om den första plats man tänkte sig inför säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
Är det förbud på att ha samma åsikt som ngn annan har? :)
Jag har skrivit i stort sett lika för ett antal dagar sen att dom borde ha "beordrat behandling - ta emot hjälpen var kvar i laget säj nej och du är ute.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: är det ditt största bekymmer ??? Har du nå emot alla på detta forum eller?
Kommentera