Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2648934

Sv: A propósito de nada
Vesslan: ”Hoppas ni är nöjda”

Oh ja, supernöjd eftersom jag inte gnällt hela säsongen och ”kravställt”. Det innebär att jag är nöjd nu när det ser dåligt ut.

Jag och några med mig som inte gnäller precis hela tiden ser också saker som är mindre bra även när det går bra, men allt gnälla på precis allt och alla är inte särskilt konstruktivt.

Om gnällspikar hade styrt föreningen så hade vi sparkat tränaren varannan vecka och haft 30-40 spelarlöner extra (då dessa fått sparken), vi hade haft noll kontinuitet och ekonomi i botten om vi inte redan konkat. Vi hade inte kunnat rekrytera en enda ledare eller spelare. Men gnällspikar ser ju inte längre än näsan räcker.

Det handlar en helhet och en långsiktighet.

Men det är lönlöst att ens försöka förklara.

Nej, jag är inte nöjd med alla beslut som tas eller rekryteringar som görs. Men att spy galla på allt och alla i ett forum kommer inte leda till något bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Fel. Rakt igenom fel.

Problemet är att det sett lika illa ut hela säsongen, bara att vi aldrig satts på prov. Nu när matcherna har annan karaktär och gäller mer så blir vi överkörda.
Vi som är kritiska vill att tjänster i klubben tillsätts med omsorg, att vänskapsband läggs åt sidan och viktigast allt att den sinnessjuka fetischen man har i klubben att är man gammal Brynäsare är man bäst lämpad för samtliga för uppdraget oavsett uppdrag, måste dö omgående.
HUR ska du få till en förändring utan att ifrågasätta? HUR ska föreningen få veta att de är på fel spår?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Känns som många aktivt vill att det ska gå dåligt för att kunna skriva sina "vad var det jag sa"-inlägg.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Fan det bästa jag läst det här århundradet!
Kommentera