Brynäs IF

713465 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2653482

Sv: A propósito de nada
parks: Nu är vi inne i säsongens slutspurt. Brynäs kommer inte att byta tränare. Eller sportchef. Eller värva mer, för transfer deadline har ju passerat. Nu handlar det bara om att skapa enighet och se till att göra bästa möjliga av den här säsongen. Att skrika på någons avgång kan man göra efter säsongen istället för att skapa störningsmoment nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Precis
Ett inlägg i GD-chatten igår säger samma sak (inte mitt inlägg utan fler som fattar vad supporterkänsla är) och för mej är det ofattbart att sitta och gnälla över precis allt även vid vinst, utan att ha några egentliga belägg för det.
Inlägget passar bra härinne och på andra forum också.

Kopierar in inlägget här:
___________________
-"Det är väl, tyvärr, så att vissa "amatörcoacher" här har bestämt sig för att Alcén, klubbledning och styrelse är odugliga och helt okunniga och då är det svårt att ändra åsikt. Då måste man hitta det minsta lilla negativa man kan att skriva om istället för att stötta och önska laget framgång. Man kan undra varför dom plågar sig själva genom att hålla på ett lag/förening som man på ett sådant tydligt sett föraktar i alla avseenden"
Kommentera