Brynäs IF

713455 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2653564

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Givetvis är meningsskiljaktigheter otroligt viktigt bland oss supportrar. Diskussion och oenigheter ställer frågor, sätter press och skapar intresse i vår förening, det tror jag alla förstår.
Problemet härinne har varit att det inte funnits någon rimlig nivå bland den kritik som riktats. De personer som skriker högst är inte personer som vill vår förening väl, de är personer som enbart ser en chans att spy galla.
Bara för att de flesta härinne inte skriker om avgång i parti och minut, så finns det givetvis en medvetenhet om den problematik i att vi har en sportchef som sitter kvar trots degradering eller en tränarstab med tvivelaktig rutin. Det tycker jag är viktigt att komma ihåg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Fast det vet vi ju inte om ...dessa personer inte vill vår förening väl ..Det är ju ditt tyckande!! Eller är det djurgårdare leksingar osv...
Fanns en person som höll på FBK här inne i forumet och önskade oss lycka till osv..På det egna forumet skrev han absolut inte lycka till för oss...
Kommentera