Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2655092

Sv: A propósito de nada
J F K: Jag tror också att Rödin kommer hålla i en andrakedja om Brynäs går upp i SHL. Därmed är han inte "dökött". Sen fattar nog alla att Brynäs inte kan betala honom eller någon annan spelare hur mycket som helst, men hna har likt andra som stannar kvar gjort ekonomiska uppoffringar för att spela för Brynäs i Hockeyallsvenskan, så man kan ju inte anklaga honom för att bara tänka på pengarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ranta har växlat upp rejält. Han kom från Nordamerika där han spelat förhållandevis många år, så han behövde en lång startsträcka för att komma in i den svenska hockeyn. Sedan har han knappast haft en center av någon kaliber som hjälpt honom i poånggörandet och spelar i andra pp.

Hade han varit i allsvenskan med nuvarande form tror jag att han legat väldigt högt i poängligan. Hans skridskoåkning står verkligen ut. Han är fysiskt stark och har ett bra skott.
Men då är han också vår bästa forward och var med i finska landslaget senast, så det kanske inte är honom man ska jämföra med.

Nu börjar det dra ihop sig. Håller ni avståndet nedåt? Kan det verkligen bli så att DIF får Löven första omgången? Kan SSK med en frisk Videll bli farliga i slutspelet med både Eriksson och han i samma kedja? Den där duon har oerhört bra ppg bägge två...
Kommentera