Brynäs IF

713845 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2656280

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Givetvis var det en skitmatch men rent krasst är det den här typen av programenliga segrar som gör att Brynäs leder serien. De andra topplagen åker på fler plumpar mot bottenlagen. Ändå positivt att Kelleher spelade bra och levererade direkt, och att Coreau också kunde spela sig närmare formen med en seger och assist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Riktig skitmatch, var rent plågsamt att se. Men ser ju tydligt att Brynäs har en helt annan skicklighet. Borde stått 0-2 istället för 2-0 efter första halva perioden om skärpan varit där. Nonchalans.

Tycker att Kelleher började ganska dåligt, höll puck för länge, men för klen och det slutade med att han relativt enkelt plockades bort. Men han är ju lite ringrostig... Spelade upp sig och blir förhoppningsvis viktig i ett slutspel där han levererat bra tidigare.

Coreau fick kanske inte så mycket hjälp, men 2:an är rent dåligt att släppa, tycker nog att han kanske bör ha 1:an också och kanske även 4:an trots liten styrning. Även om han gjorde någon hyfsad räddning så såg det ganska fladdrigt ut, inte helt olikt Lindbäck. Ingav väl inte direkt något jätteförtroende tycker jag. Inte baserat enbart på målen utan just fladdrigheten. Clara släpper ju något halvenkelt ibland också, som många bra målvakter gör, men han utstrålar ett lugn på ett annat sätt (nu). Jag var aldrig riktigt såld på Gudlevskis pga fladdrigheten, även om han räddade puckar. Föredrar nog lugna målvakter :) Men vi får se, får hoppas att det var premiärnerver och ringrostighet. Hade behövts två stabila målvakter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Perfekt med matcher där vi vinner trots dåligt spel. Då får gnällspikarna något att älta och vi andra får glädjas åt poängen. Något för alla...
Kommentera