Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2671288

Sv: A propósito de nada
Samsung: "Efter de riktigt ödmjuka modoiterna som var här inne och spred kärlek för ett par dagar sedan så mös man ju ihjäl sig på utgången av kvällens resultat "

Ja, alla tänker vi olika. Själv var jag in till Modoboken och gratulerade dom till en bra säsong och personligen hade jag hellre sett Modo i SHL-slutspelet än ett lag som Örebro. Kommer alltid att vurma för klassiska hockeylag som rör upp känslor i en före "nya" uppstickare som Örebro och Växjö som inte väcker något alls i mig.

Hade varit kul om vi fick in dom tre mest aktiva böckerna här på HS i SHL till nästa säsong, så nu är det väl upp till oss antar jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:nnDet är också viktigt att ni ser till att gå upp i SHL så att ligan kan fortsätta vara Stockholmsfri.nnSannolikheten att någon av de 16 åtalade byter fotboll mot hockey är alldeles för hög. Därutöver hade ni ju förmånen att bevittna internbråket på er bortastå i september.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Vet inte riktigt vad din poäng i detta var. Om du tycker att du är en bättre supporter till hockeyn för att du vurmar för ett klassiskt hockeylag och jag inte gör det?
Själv vurmar jag alltid för ödmjuka människor som har lite självdistans :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skiter fullständigt i vilka som spelar slutspel i SHL, kvalet tycker jag är kul dock. Men det kommer alltid vara en gåta för mig varför andra lags fans känner sig tvungna att "försvara" sitt lag i andras forum. Jag går liksom inte in på Hv-fans och säger emot alla deras åsikter om andra lag...vem fan bryr sig.
Kommentera