Brynäs IF

714099 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2683144

Sv: A propósito de nada
Scrooge: Jag som är gamnacke lyssnade på Gälla i intervjun. Vad är det du tänker på? Att han tycker det känns tryggt att vi måste gå till sudden death för att vinna över ett gärdesgårdsgäng från Karlskoga med vårat SHL-lag?
Dom enda som får godkänt av mig i kväll var Kelleher och Kopacka. Övriga spelade på 60 procent av vad deras lön indikerar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: ”Att han tycker det känns tryggt att vi måste gå till sudden death för att vinna över ett gärdesgårdsgäng från Karlskoga med vårat SHL-lag?”

Att kalla en semifinalmotståndare för ett ”gärdesgårdgäng” säger så jävla mycket över hur vissa fortfarande inte fattat vilken serie vi spelar i och vilka lag vi möter.
Kom in i matchen och skaffa lite ödmjukhet. Vi är en skugga av vår storhetstid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Kopacka??
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin:

Ok "noterar"
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: BIK må en gång ha varit ett gärdsgårdsgäng, men de 30 senaste matcherna är man tvåa i serien, med slutspel inräknat. Det är en jävligt bra nivå över tid av ett gärdsgårdsgäng och därmed bör man inte benämnas som det. I själva verket är man ett topplag. Att tro att vi bara ska hämta fyra vinster av ett sinnessjukt formtoppat BIK är farligt. Sen håller jag med om att övertid ikväll inte var särskilt tryggt, men förhoppningsvis är man mer beredd på onsdag.
Kommentera