Brynäs IF

713999 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2686886

Sv: A propósito de nada
Davey85: Ni måste skämta?

Först hyllar ni en lagkapten som attackerar kameramän. I matchen efter, som ni av en händelse förlorade, anser ni att resultatet borde ogiltigförklaras eftersom coachen har fått lite ölstänk på sig?

Ni har en trupp som är dubbelt så dyr som de andra topplagen, ni hade 16 raka segrar, Hockeyallsvenskan är sämre än på många år, ni (och Djurgården) har blivit särbehandlade av domarna hela säsongen... hur dåliga förlorare är ni egentligen? Otroligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bad_Brett: "Attackerat". Har du doomscrollat kvälltidningsrubriker nu igen? Det är väl ingen som tycker att det var rätt att skvätta vatten? Men för det behöver man ju inte RASA över den fruktansvärda ATTACKEN. Det finns gott om nyanser där emellan. Det är en sport med många starka känslor, även den bäste kan tappa det ibland. Saker sker när adrenalinet pumpar. Han har bett om ursäkt och livet går vidare. Förutom för vissa modoiter då förstås.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bad_Brett: Attackerar, haha! Säsongens överdrift.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bad_Brett: "attackerar"
Ja, hatar vattenöverfall. Blir nog åtalad för grov misshandel
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bad_Brett:
Du vet att du kan få hjälp va?
Kolla upp det så du kan få må bättre. "handhjärta"
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bad_Brett: Är du här och trollar nu igen… Roligt att du säger att Brynäs blivit särbehandlade hela säsongen. Det visar hur mycket du sett av Brynäs matcher, förmodligen ingenting alls..

Sen detta ältande av er modolider att HA skulle vara sämre i år. Kan du visa någon fakta på det? Om inte, så är det bättre att vara tyst så slipper du att avslöja din okunskap…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bad_Brett:

1. För det första så tror jag inte att särskilt många vill att resultatet ska ogiltigförklaras, man kan gilla andra delar av ett inlägg, vettu?

2. Brynäs har särbehandlats negativt, det är helt korrekt. Halvvägs in i säsongen så slutade jag ta statistik på det.

3. HA är inte sämre.

4. Hur besatta är ni av Brynäs egentligen? Otroligt.

5. De flesta av oss tyckte nog att Larsson kunde gett fan i att spruta vatten. Så även där är du fel ute.
Kommentera