Brynäs IF

714395 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2691147

Sv: A propósito de nada
parks: ja det här blir hur kul som helst, utsålt både ons & fre, kul att läsa Dif’s forum, även om det inte är mycket studieskulder på medlemmarna där så finns det ett fåtal som faktiskt analyserar hur det ska kunna gå, dom flesta roar sig att hitta ökennamn på både Brynäs och våra spelare, mogna….☺️
Hur som helst man kan analysera och grubbla hur mycket som helst men det ska avgöras på 7 matcher, min analys är minst nerver och våga släppa på, då vinner man det här.

Men tittar man ändå på lagen så har Brynäs bättre 1,2 & 3dje lina, målvakt så håller jag Clara bättre än Andren, jämnare framför allt, Andren är ytterst osäker, varvar bra matcher med sämre, backarna har vi klar fördel, en av deras hoppbackar K.Karlsson tycker jag är kass, osäker om han får press, totalt ofysisk då han är 2 äpplen hög, Odelius tackar jag för att dom spelar honom, inte en bra back i mina ögon, resterande uppsättning ganska måttliga, i det fysiska spelet är vi bättre, större o starkare, tittar man på min analys så borde vi vinna ganska enkelt, men nu är det som sagt final, nerver, domare, publik ja mycket som spelar in, så jag förväntar mig en lång o rolig serie.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lirarn77:
Så du menar att mängden studieskulder har en koppling till olika lag?
Jag skulle gissa att det ser ungefär lika ut i de flesta klubbar.
Hur mycket studieskuld har du själv?

Kevin spelar gärna med små marginaler och som många andra backar så får han problem om han sätts under press. Han är också liten men spelar nog mer fysiskt än vad hans storlek antyder. I grundserien var han nog vår mest fysiska back efter Glad. (Och Ragnarsson men han spelade ju mest i Almtuna)
Odelius fattar jag inte ens varför han spelas. Förmodligen vill de väl ha igång honom för pojken har en hel del hockey i sig. Problemet är ju bara att man har inte tid att spela igång en spelare som missat flera månader mitt i ett semifinalspel.

Jag tycker nog också att forwards generellt håller högre klass i Brynäs men det finns väl några guldkorn i DIF också. Målvakt hade jag hållit med dig utan att blinka innan slutspelet men Andren har spelat upp sig. Han har lite sämre räddningsprocent än Clara men har förmodligen prövats betydligt hårdare med tanke på hur vårt försvarsspel sätt ut vissa matcher.

Det ser ju uppenbarligen ut som att Brynäs är favoriter men man ska spela om det också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lirarn77: "Men tittar man ändå på lagen så har Brynäs bättre 1,2 & 3dje lina, målvakt"

Jo, jämför man spelare för spelare är Brynäs bättre. ...Men Djurgården är lurigt att bedöma. I sjätte semifinalen mot Mora såg Klasen som vanligt numera ut som en köttbulle på skridskor, förlorade 99% av alla närkamper och blev ständigt frånåkt. Ändå är det han som slår passningen till det avgörande målet.
Kommentera