Brynäs IF

713526 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2692583

Sv: A propósito de nada
Peja: "Många säger att Brynäs har haft en enklare resa till final, men tror många underskattar Nybro och Karlskoga."

Det där är ju bara tramsigt från mediahåll. Inför kvarten mot Nybro så var det såklart ett givet favoritskap för Brynäs, men viss oro för vad TS och Nybro kunde ställa till med då de faktiskt slagit de flesta topplagen. Många "experter" ansåg att Nybro gjorde det riktigt bra och i princip kunde störa vilket lag som helst ("inte kul att åka på två raka bortamatcher i den ladan" osv.).
Inför BIK så var det enda man hörde att "de var tvåa i serien andra halvan" och att det skulle bli riktigt tufft för Brynäs.
I efterhand så var Brynäs "ok", vi hade tre OT på fem matcher och "gjorde vad vi skulle", men inte riktigt "blivit satta på prov".

Medans DIF fått ett jäkla tufft motstånd, eller rättare sagt, ett blekt och formsvagt Björklöven och så ett Mora som faktiskt spelade ut DIF, men som på pappret absolut inte ska kunna mäta sig med DIF. Tuffare motstånd? Det tror jag inte.

Det finns viss sanning i vissa påståenden, men det är ett väldigt kappvändande för att skapa hype.

Jag tror att BIK hade slagit både IFB och Mora. Nybro hade nog kunnat slå IFB.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Äntligen på plats i Gävle efter 55 milatripp från Tjörn. Nu blir det tre nätter i Gävle med två finalmatcher i Monitorn. Nu jävlar tar vi dom rätt upp o ner bara!
Kommentera