Brynäs IF

713665 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2693615

Sv: A propósito de nada
Tror Djurgården kommer att höja sig någt enormt på hovet , då med domarens hjälp med det tryck som kommer bli på hovet. Så Brynäs måste vilja ge publiken en käft smäll och kunna ta alla bu rop och hån man kommer få emot sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Alvin1309: "Tror Djurgården kommer att höja sig någt enormt på hovet , då med domarens hjälp med det tryck som kommer bli på hovet. Så Brynäs måste vilja ge publiken en käft smäll och kunna ta alla bu rop och hån man kommer få emot sig."

OM Brynäs vinner imorgon så kommer Djurgården få vända hem med en enorm press på sig från hemmapubliken på söndag. En enögd sthlm-publik som tror att Djurgården är lika slagkraftigt som Brynäs, och förväntar sig en viss typ av hockey.

Om djurgården ska försöka vara spelförande och slå brynäs på det sättet så kommer dom aldrig att vinna. dom måste sätta defensiven i första rummet och hoppas vinna så.

Frågan är vad publiken tycker om det? Att hemmalaget har lite puck och förlitar sig på kontringar? Publiken kan bli en belastning för djurgården.
Kommentera