Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2693912

Sv: A propósito de nada
Att Linus Klasen står i en Intervju idag och säger att det var mycket saker dem själva gjorde bra också är ju bara komiskt 😬
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Farsang:
Spontant skulle jag tycka att just Klasen hade en helt ok match, laget i övrigt kanske inte var på topp förutom juniorkedjan som väl var ok. Kruger tekade jävligt bra vilket var ett lyft från senaste matcherna.
Försvarsspelet var ungefär lika kasst som mot Mora med skillnad att BIF satte sina chanser. (om man bortser från match fem där de faktiskt likt Brynäs körde över oss och vann med 1-6 på bortais)
Penalty killing var helt bedrövligt nu precis som mot Mora så inget nytt under solen där. Skillnaden återigen var väl att BIF satte lägena medan Mora hade ett tiotal i virket.
Power play var väl egentligen förhållandevis bra. Jag tycker vi skapade rätt bra chanser i det första och gjorde mål i det andra. (Vi fick ju bara två så rätt litet statistiskt urval) Där blixtrade ju även Klasen till så det kanske var den assisten han var nöjd med? Rätt snygg passning bakom ryggen med mål som resultat. (men det är förstås stor kontringsrisk när man väljer att slå den vid offensiv blå)

I BIF var ju offensiven på topp med väldigt många klara målchanser. Jag har svårt att se att det kan sluta med annat än en till seger i kväll om inte matchbilden förändras. Framförallt så kändes det farligt när BIF kom med fart genom mittzonen.
Clara vann väl målvaktsmatchen men det hade nog alla målvakter i Hockeyallsvenskan gjort. I ärlighetens namn tycker jag inte Clara sattes på prov så många gånger och det andra målet såg inte direkt otagbart ut så där kanske det finns lite hopp för DIF.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Han är väl så illa tvungen att försöka greppa efter halmstrån.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Fasen vad kul det skall bli att se final två live imorgon. Räknar med obefintlig röst på lördagen.
Kommentera