Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2695060

Sv: A propósito de nada
PrästenAgneta: ” Stora klubbar spelar inte i HockeyAllsvenskan.

Och på en seriös not. Ja, MoDo är en större klubb än Brynäs.”

Dig går det ju inte att ta på allvar överhuvudtaget.
Med ditt nick är det dessutom svårt att avgöra om du är kvinna eller man.

Visst har ni haft ett antal spelare som varit i absolut NHL topp förut som färgat som f-n. Det tror jag ingen ifrågasätter. Men det är ju 20-25 år sen. Hur många Modo juniorer har draftas högt upp de senaste åren och hur många unga spelare har ni i NHL idag?

Sen apropå hur stor en klubb är, vi behöver inte börja räkna SM-guld va? Nä, trodde inte det…

Din egen ”klubbkompis” Törna ville ju inte att jag skulle mata trollen, så jag misstänker att det är så du ses på i din egen bok också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag skriver alltid på ett sakligt respektfullt sätt här på hockeysnack. Du kan läsa mina inlägg. Lätt att kasta ut trollanklagelser för att någon skriver något man inte håller med om.

"Visst har ni haft ett antal spelare som varit i absolut NHL topp förut som färgat som f-n. Det tror jag ingen ifrågasätter. Men det är ju 20-25 år sen. Hur många Modo juniorer har draftas högt upp de senaste åren och hur många unga spelare har ni i NHL idag?"

Vi har väldigt många som gått och blivit stjärnor i NHL. Vi har förmodligen fostrat den bästa svenske hockeyspelaren någonsin. Peter Forsberg.

I nutid har vi förmodligen den bästa backen i NHL. Victor Hedman.

Du kan räkna upp Ove Molin och hans SM-guld, men det kommer aldrig i närheten av storheten vi har haft i väldigt många NHL stjärnor. MoDo är störst i hela Sverige och störst i hela världen när det kommer till att fostra NHL-stjärnor.

Det är min definition av att vara en stor klubb. Att ta fram världsspelare. Brynäs har gjort det bra att ta fram SHL-spelare.

Din definition av storhet som klubb kanske är 13 SM-guld som ni har eller 16 som Djurgården har. Och det respekterar jag.
Kommentera