Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2695088

Sv: A propósito de nada
Attila: Att du sitter här och moraliserar när det skrivs mycket värre grejer om domare, spelare och allt annat möjligt varje gång Brynäs har matchdag tycker jag är rätt så andefattigt.

Man kan alltid få folk att se dåliga ut om man vill, och eftersom du gillar att gräva i andras posthistorik kan du läsa de andra 200 inlägg som håller högre nivå. Vad du skriver påverkar mig inte särskilt mycket om du trodde det.

Jag är här för att diskutera hockey i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
PrästenAgneta: nu pratar jag om saker du skriver, och bara för att andra skriver saker som klingar illa betyder det inte att du kommer undan. Två fel gör inte ett rätt.

”Jag är här för att diskutera hockey och kalla supportrar för knarkare och efterblivna” menar du?

Dina argument är så otroligt klena och du gömmer dig bakom att ”andra inlägg som håller hög nivå”, vilket rättfärdigar ditt sätt att uttrycka dig på?

Så i din värld vore det helt rimligt att jag halvt slår ihjäl någon, för att sedan säga till rättsväsendet att ”det finns andra som gör mycket värre saker”, och då är det ok? Snälla människa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
{PrästenAgneta: Som jag skrev förut, dig går det inte att ta på allvar. Sluta nu innan du bara skämmer ut dig själv mer än du redan gjort.
Kommentera