Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2696157

Sv: A propósito de nada
Axelsson: Benn är spelskicklig, smart och mycket bättre på skridskorna än man hade trott, men särskilt fysiskt spelar han ju inte. Inte den spelaren men trodde att han skulle vara men ändå en av seriens absolut bästa backar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "men särskilt fysiskt spelar han ju inte"

Så fort han spelat fysiskt så har ju domarna tagit honom direkt, bara för att det står Benn på ryggtavlan. Jag förstår honom till 100% att han direkt lade ner idén om att spela fysiskt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Men är det inte så efter att ha sett första "2an" mot lövens "Wingel" i hans första match att han och laget sagt att -så här är det i Sverige så chilla lite för det syns ändå vad som finns med Jared.... innan målet han gjo0rde ikväll så stod han "bara emot" Challes grabb som man såg det tog på för att sen snabbt åka för byte. Jag hoppas att ngn sätter Kruger på reklamplats i sargen men sjysst så klart sen är 4-0 hemma. Har faktiskt varit fler sådana händelser under seriens gång.
Men att man i EGEN ZON låter Kruger curla på tekningspunkten utan att ngn bryr sej är bara så lamt för det har varit så i hela "finalserien"
Kommentera