Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2696191

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det lär bli ett helt nytt målvaktspar. Coreau är nog dyr som tvåa och det är ju oklart om han överhuvudtaget håller i SHL, så svårt att motivera en förlängning där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: wiktor Nilsson 34:de forward I dif var satt i första kedjan av lagledningen dvs Holmkvist i DIF av en anledning. Plocka bort ngn viktig spelare i Brynäs. Trots det blir det 4-0😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Sandström har ju utgående kontrakt och är i perfekt ålder (27). Även om han kanske inte skulle vara seriens bästa målvakt så är han nog ett steg upp jämfört med de troliga alternativen som finns lediga.

Även backar och nya forwards till förstakedjan bör det läggas lite kulor på om vi ska ha en chans att klara oss nästa säsong. Avundas inte det jobb Alcén har framför sig (även om han såklart redan påbörjat bygget). Tror det finns risk för att han överskattar några av våra veteraner här.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: fast så dyr borde han väl ändå inte vara om Brynäs har råd med han i HA?

Kan också tycka det är rätt värt att spendera lite extra på han som tvåa! För han verkar vara otroligt ödmjuk och fin mot alla andra runt laget, materialare, busschaufförer läkare och massörer! Ett proffs på den nivån behövs nog ändå! Samtidigt som han är där för att tävla om förstaplatsen, men inser att tränaren inte kommer byta ut (Clara i detta fallet) för att ge plats till Coreau när Clara ändå gjort det bra!

Vi kan behöva en sån målvakt som tävlar och inte blir sur och vill lämna 😬😬 sånt kaos har vi ju haft ett tag i SHL.


Sen för att svara sunemang också. Om Coreau håller i SHL är svårt, Clara var ju heller inte bra i HA förens han faktiskt fick stå otroligt många matcher i rad.

Kan bli lika effekt för Coreau om han skulle få förtroende.
Kommentera