Brynäs IF

714039 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2696299

Sv: A propósito de nada
Gavve: Hade varit intressant att se situationen där Kelleher får en ansiktsskada. På den enda väldigt korta och dåliga reprisen man fick se såg det ut som att Ragnarsson medvetet föste in hans ansikte i sargen, men man kan inte få allt antar jag.

Skönt att Nilsson kommer att bli avstängd resten av matchserien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Helt fantastiskt att komma tillbaka från den dåliga starten igår, kändes som att DIF var på väg att få oss ur balans vilket i så fall kunnat vara början till en tuffare matchserie, att man helt enkelt hittat ett sätt att störa oss. Därför oerhört viktigt och imponerande att vara så kalla och gå ut och vinna andra perioden med 4-0!

Tänker inte ropa hej ännu, och det tror jag inte att laget gör heller, de verkar otroligt fokuserade på att det är fyra segrar som gäller.

Kom att tänka på Zug 2022, de vände 3-0 till 4-3 och vinst i finalen. Vem stod i båset då..? Gällstedt! Så han har alltså varit med och vänt ett underläge 3-0 till vinst, så han vet att det går och tänker nog inte gå händelserna i förväg. Det måste vara en väldigt bra erfarenhet att ha med sig.

Sedan är det skillnad på 3-0 och 3-0, DIF har inte varit nära vinst i någon match och spelmässigt finns inget som tyder på vändning. Lite som vi hade i kvalet mot Malmö förra året, även om hoppet är det sista som överger en så kändes det väldigt hopplöst vid 3-0 i matcher eftersom det spelmässigt inte fanns något som tydde på en vändning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Undrar om Berra kommer till spel imorgon ?
Kommentera