Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2696376

Sv: A propósito de nada
Farsang: Tror Nordh skulle må bäst av en utlåning till allsvenskan.

Så här skulle jag kunna tänka mig:
Lindblom - Ny - Ny
Rödin - Larsson - Kelleher
Kopacka - Vesel - Silfverberg
Scott - Ölund - Tärnström
Robertsson
Nordh
Ny

- En förstakedja med Lindblom och två nya spetsforwards av högsta klass.
- Jag ville inte ha kvar Kelleher tidigare men nu kan jag inte se ett Brynäs utan honom. Grym spelare som dessutom levererat skapligt i SHL tidigare.
- Tror Silfverberg kan balansera upp Kopacka och ge Vesel stabiliteten så han kan ta steget och bli en riktigt vass SHL spelare.
- En solid fjärdekedja med rollspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: "Så här skulle jag kunna tänka mig:
Lindblom - Ny - Ny
Rödin - Larsson - Kelleher
Kopacka - Vesel - Silfverberg
Scott - Ölund - Tärnström
Robertsson
Nordh
Ny"

Jag har ju väldigt svårt att se varför Robertsson skulle gå från en 4:e kedja i ZAIK till 13:e forward i Brynäs? Ska han spela i Brynäs ska det så klart vara i en topp9 roll. Jag vill inte heller sätta Lindblom i en 1:a kedja direkt med krav på produktion, Vi får ha i åtanke, om han kommer hem, att det är en "trasig" spelare med stukat självförtroende.

Varför inte börja i en 2:a kedja ihop med trygga Larsson och Silfverberg för att bygga upp självförtroendet igen? Vi vet alla att han har skillsen för att spela i en 1:a på sikt. Personligen skulle jag gärna se Kopacka i en 1:a ihop med 2 vassa kedjekamrater. Tänk om Bäckis kunde vara en av dom?

Rödin-Vesel- Robertsson/Kelleher känns som en bra 3:e. Sen Nordh-Ölund-Ny billig tung spelare i 4:e.

Scott tror jag går i pension om vi går upp, likaså Blomman. Kvist och Tärnström ska vill jag inte ha kvar i SHL. Låna ut Ohlsson och ha en lovande junis som 13:e.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det här med Robertsson, har han sagt att han vill "komma tillbaka"?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Tror du är ganska rätt ute. En forward som jag tyckte var sjukt bra är Smejkal, tidigare Oskarshamn. Hade varit en klockren värvning men så tänker nog många om honom. Lavoie som var en sväng i Sverige för några år sedan hade också varit ett starkt nyförvärv.

Tror tyvärr inte Indrasis blir kvar, hans fiskande och pucktapp har man nog inte riktigt råd med i SHL.

Rent spontant känns centersidan som den svåraste positionen att lösa. Där skulle man behöva få in något bra som kompletterar Larsson, Vesel och Ölund. Hade faktiskt gärna sett Yetman men han sägs ju vara klar för spel i Tjeckien.

Sen blir balansen väldigt viktig att få till. Man måste sätta mv-positionen, helst Djoos och ytterligare en defensiv klassback utöver Benn & Bertilsson.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: bra poänger! Men samtidigt så känns det som vi även borde ha kvar Nordh och Ohlsson som extraspelare för den där hungern från juniorer får man inte underskatta heller 💪🏼

Sen tar jag såklart hellre två nya spetsforwards till förstakedjan. Än det jag skrev. Men dem forwardsen ska finnas på marknaden och passa in i ett lag också! 🤔 vi kommer in på marknadensenare än alla andra liksom ☺️
Kommentera