Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2696393

Sv: A propósito de nada
Efter tidigare matcher i slutspelet har jag känslomässigt varit glad en halvtimme-timme på kvällen för att sedan snabbt återgå till nervositet inför nästa match. Idag lite annorlunda, varit lite gladare lite längre. Men börjar samtidigt oroa mig lite för just det, samt alla skriverier att det "bara" ska vinnas en match till. Det är väl precis det som DIF kommer att trycka på.

Tänker finalen 2012, vi hade 3-0 i matcher. Sedan övertid i match fyra. Missad straff av Silfverberg, SAIK vinner den och sedan en match till. 3-2 och då börjar det bli oroligt. Nu kunde vi ju iaf vinna match 6, men är ändå lite oroad över att bli besviken imorgon.... Tror liksom inte att det bara är att gå ut och vinna match 5 istället. Då kommer pressen på hemmaplan, det är också en extra (nervös) dags vila mellan match 4 och 5.

Så, hoppas verkligen att vi kan möta alla förväntningar och stänga detta imorgon, men det kommer troligtvis inte att vara så enkelt som många tror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Det är väldigt väldigt många som tror att det redan är klart....
Hoppas verkligen inte ett UNS av det finns hos våra ledare och spelare...Den ende som kan ha två o ska två bollar i luften som ska ha ett HA scenario o ett SHL scenario....
Kommentera