Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2696982

Sv: A propósito de nada
PrästenAgneta: ” Hänger Kopacka och Indrasis också med tror jag inte att de hade skämt ut sig så mycket i en högre liga.”

Jag tror verkligen inte på Indrasis i SHL, framförallt inte i ett lag som slåss i botten. Han är fantastisk ibland, men sett till spelet i SHL så tror jag att det är en dålig match.

”Lata lirare” är iaf inget jag tror på vid en ev. återkomst i SHL. Se Palve, Timashov.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Japp. Lata lirare är inget man vill ha i SHL där spelet nu mest går ut på att hålla igen bakåt. Offensiven spelar sån liten roll, kolla bara på Rögle - Skellefteå till exempel. Två lag som bara försöker stänga ner bakåt och så vinner något lag på en slump 1-0. Riktigt tråkig hockey kan jag tycka att det har blivit. Men Kopacka då, är han verkligen så mycket bättre när det kommer till defensivt spel jämfört med Indrasis? Tror att Kopacka också kan bli rätt så osynlig när ni inte har samma spelövertag i SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Det blir otroligt intressant att se hur Brynäs tänker, men jag tror också att Kelleher är mer trolig att stanna än Indrasis, om Brynäs går upp till SHL. Indrasis pucktapp runt egen blå sker allt för ofta på grund av chansspelande och han ”fiskar” ganska mycket, även om fiskandet skulle kunna vara godkänt av Gällstedt. Det som talar till Indrasis fördel är att han brukar höja sig mot bra lag, rutinen och att han är stark fysiskt.
Kommentera