Brynäs IF

713901 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2697122

Sv: A propósito de nada
Jugge: Ni avgör ikväll det är helt klart. Våra ledande spelare är inte ledandande. Bara Rensfeldt och Glad som varit bra för oss. Rädd för att det kan bli kaos på läktarna ikväll, räcker egentligen med att 5-6st inte beter sig för att det ska braka loss
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sofialäktaren : -"brakar loss"

Är ju lite till hur er coach uppträder också om han går på samma stil som i pressträffen eller som i båset vid ngt tillfälle där domaren blåste av då han drar armbågen i plåten bakom sej och säger en "fin" ramsa som jag tror alla såg på munrörelsen vad han sa. Rätt lågt imo.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sofialäktaren :
Självklart talar det mesta för att det är avgjort men det ska spelas om det först. Jag ser det inte som omöjligt att plocka kvällens match om allt klaffar till 100%. Det räcker att några skott går stolpe in istället för tvärtom och kanske 1-2 idioträddningar från vår målvakt. Det kanske är dags att ge Hävelid chansen Andrén har ju inte kommit upp i nivå i finalerna?
Däremot tror väl ingen att hela serien ska vändas. Jag har lite svårt att se att BIF ska braka ihop totalt och torska fyra raka.
Kommentera