Brynäs IF

714095 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699032

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror Clara har förutsättningar och potentiel för att vara en toppmålvakt i SHL nästa säsong. Men det är klart att det finns säkrare kort. Syntes tydligt hur han växte av att få vara tydlig etta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Bara hoppas på att Clara försvinner till NHL/AHL nästa säsong och möjligheterna borde vara mkt goda efter det han har presterat i HA.
Vill inte se honom spika igen kassen i FBK, match efter match.
Känns inte som att hans NHL-lag har nåt behov av att låta honom utvecklas ytterligare en säsong heller, även om det isf kommer att bli i SHL.
Tvärtom mot vad Peja tycker så anser jag att han i princip har varit vår viktigaste spelare den här säsongen, speciellt när det gäller den trygghet och självförtroende han ingjutit i utespelarna under processen man genomgått för att sätta det defensiva spel som till stor del varit grunden till att vi nu spelar i SHL igen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Säkert kan Clara bli en toppmålvakt, men det hade ju varit en stor skillnad att stå i tidernas mest överlägsna allsvenska lag och en SHL-nykomling. Han måste vara mentalt stark för att kunna leverera som han gjort, men i hur många matcher har han blivit fullständigt bombarderad och tvingats till massvis med svåra räddningar?

Spel i Färjestad kommer antagligen bli ett bättre steg för honom, då byter han ju ett topplag till ett annat, men i olika serier då. Om han misslyckas med att slå sig in i NHL så småningom kan han säkert bli aktuell för Brynäs igen om 5-6 år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kommer kännas konstigt om clara står när vi möter fbk
Kommentera