Brynäs IF

714117 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699038

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Säkert kan Clara bli en toppmålvakt, men det hade ju varit en stor skillnad att stå i tidernas mest överlägsna allsvenska lag och en SHL-nykomling. Han måste vara mentalt stark för att kunna leverera som han gjort, men i hur många matcher har han blivit fullständigt bombarderad och tvingats till massvis med svåra räddningar?

Spel i Färjestad kommer antagligen bli ett bättre steg för honom, då byter han ju ett topplag till ett annat, men i olika serier då. Om han misslyckas med att slå sig in i NHL så småningom kan han säkert bli aktuell för Brynäs igen om 5-6 år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Säkert kan Clara bli en toppmålvakt, men det hade ju varit en stor skillnad att stå i tidernas mest överlägsna allsvenska lag och en SHL-nykomling. Han måste vara mentalt stark för att kunna leverera som han gjort, men i hur många matcher har han blivit fullständigt bombarderad och tvingats till massvis med svåra räddningar?”

Inte helt lätt att stå i ett överlägset lag heller. Står overksam och blir kall långa stunder för att helt plötsligt få en kvalificerad målchans emot sig. Krävs en grym skalle för att kunna hålla fokus under sådana matcher som vi såg under serien. Målvakter brukar ju gilla att hållas sysselsatta.

När sen Brynäs valde att sparka Limpan så vilade bokstavligen hela föreningens öde på en då fortfarande 18-årig Clara, och som han steppade upp! Så jag vill nog påstå att han är den enskilt viktigaste spelaren för lagets fullständigt överlägsna vår och slutspel.
Kommentera