Brynäs IF

716755 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2704221

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Tror kvaliteten på O’Neill är mycket hög, däremot är jag oroad över att skaderisken kan spåra ut med för många spelare mellan 33-37 år i och med detta upplägg. Om Alcén tycker att laget ska ligga kring 14 forwards och 8 backar (två-tre junisar inräknade) och hälften av spelarna är 30+ finns det fog för oro.

Men jag hoppas och tror Alcén försöker värva ett par lovande ungtuppar till innan september. Åtminstone en till för fjärdekedjan och förhoppningsvis en till högerfattad disciplinerad back. Lejon från VIK kan väl bara vara tilltänkt som anfallare nr 14 eller 15 på forwardssidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
IronKrook: Det är klart att O'Neills ålder innebär att han inte är den perfekta värvningen. Samtidigt är det svårt att säga om man vill ha honom eller inte när man inte vet alternativen, om han nu överhuvudtaget är ett alternativ. Det är trots allt uppenbart att han är en bra hockeyspelare som borde tillföra mycket.

Växjö hade en amerikan som hette Dan Sexton för några år sedan, tycker hans CV påminner lite om O'Neills. Man kunde se att han var en klasspelare men det var ju inte så att han dominerade i SHL på ålderns höst.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
IronKrook: Saknar Gordie Howe. Har ett idolkort på honom sen jag var liten. Såg ut som pappa Ben. Ingen åldersnoja där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
IronKrook: Lite så jag känner oxå, 5 av 6 i top 6 kommer vara hyfsat gamla. Dessa spelare kommer dessutom få flest minuter i laget. Känns lite väl riskfyllt kanske.

Lejon får nog stå på tillväxt skulle jag tippa. Träna med A-laget för att se och lära och ev spela med j20, eller så vankas utlåning.
Kommentera