Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2705005

Sv: A propósito de nada
Gavve: Det går tillbaka i tiden långt före du blev medlem, är väl en hel del användare som fått tagit emot personangrepp osv, man lär se deras sida också av att en medlem som är avstängd(på livstid?) hela tiden kommer tillbaka under falska nick.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Samsung: Är ju det som är problemet med att skapa massa nya konton. Varje nya konton, även när det faktiskt är genuint nya användare, kommer bli misstänkta av diverse forumanvändare. Är knappast det välkomnande man vill ha som ny.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: Jo det förstår jag. Men är det någon som tycker stämningen blir bättre i forumet för att man skriver "X eller Y är denna person"? Eller "Denna person skriver skit om forumet på Twitter". Jag kunde inte bry mig mindre om vad någon Kevin (som kanske är någon annan som blivit avstängd här) skriver på Twitter när jag hänger här (speciellt om han blivit avstängd härifrån, då ger ju folk honom ändå en röst här).

Sånt kommer jag aldrig förstå. Att någon dyker upp om och om igen är så klart irriterande MEN det är väl ingen anledning till att skapa onödigt dålig stämning i forumet? Anmäl, ta bort och låt det vara så. Att argumentera emot är ju exakt vad personer som beter sig så är ute efter. Om det så pass långt att det blir "riktiga" personangrepp bör det ju anmälas och utredas av polisen också.

Om någon betett sig så under flera år, är det någon som då på riktigt tror att metoden att tjafsa emot fungerar bra?
Kommentera