Brynäs IF

717195 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2705157

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Jag hoppas att de har ett internt mål att åtminstone nå Playin med tanke på laget vi verkar få. ”Att bara hålla oss kvar” känns mjäkigt.

Gillade Brynäs attityd i HA med serien ”vägen tillbaka” etc. Gillar när vi bröstar upp oss och tror på oss själva till rimliga nivåer.

Det är så man bygger en vinnarkultur.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : ”Jag hoppas att de har ett internt mål att åtminstone nå Playin”

Jag tycker play in kanske inte är orimligt högt,
men dock onödigt högt innan man fått prova och känna var man står i shl.
Man bör sätta ett rimligt mål men kan sen hoppas på bättre.
Klart att de ska ha ambitionen och kortsiktiga målet att vinna varje match och lyckas de med det vinner man tom serien, men sätts ett långsiktigt mål som man under resans gång känner att kan bli svårt att nå så finns det två senarios:
1. Man skiter i målet (och så tappar man syftet med målet)
2. Man stressas att lyckas i motgång - vilket bygger frustration och interna ”peka finger”-dispyter mm som riskerar att skapa en ny ond spiral.

Det dummaste klubbmålsarbetet skedde i Brynäs och inget bra kom från det.
Det var då Campese gav ett mål och PA kom in och gav ett annat - va f@n gällde, och vad skulle de arbeta emot? Sen blev det kaos också..

Nä, så oavsett internt eller publikt ska mål användas sunt - och man måste tro på det man satt och arbeta aktivt mot det. Annars är det lika bra att skita i att sätta mål.

Sen kan man ha bonussystem där belöning speglar prestationen osv osv men sånt är ju inte riktigt samma som att beskriva vad som är dåligt acceptabelt och bra utifrån verksamhetsmålet, även om det också kan förknippas med bonus.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : fyra guld på tio år!
Kommentera