Brynäs IF

717400 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2705717

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag tycker alltid det är intressant att se hur det går för spelarna som Brynäs släpper. Befarar att Tärnström kommer att floppa i AIK, de har nog höga förväntningar på honom nu och även om han stundtals var bra i Brynäs, så var han aldrig en drivande spelare. Om AIK förväntar sig att han ska vara en drivande spelare i toppkedja så kan han mycket väl floppa.

Nick Hutchison är för övrigt en spelare som säkert hade kunnat spela bra med Scott och Vesel i fjärde. Han är främst center men kan även spela på kant. Lite långsam men fysiskt stark och bra i slottet. Om han är kvitt sin skada och kan acceptera en tillbakadragen roll vore han intressant.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror tvärtom faktiskt. Jag tror Tärnström får sitt definitiva genombrott i vinter. Det finns mycket hockey i den grabben och jag tror han kommer växa med förtroendet.

Om inte annat så kommer han vara jävligt vass på att avgöra derbyna och spela på topp i dom, det fick vi se prov på i finalen. Jag håller tummarna för Tärnström (men aldrig för AIK).
Kommentera