Brynäs IF

714621 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #40784

Kvällens match
Så var det dags igen. Nya friska tag. Snart bara en halvtimme till nedsläpp. Och i kväll har vi Luovi på backen. Jäklar vilken bjässe han är! Det är nästan lite Blake, Popovic eller Lidström över hans framfart utmed sarghörnen. Och vilka tacklingar! Jösses! Det är nog många DIF:are som väljer att kliva undan i kväll.

Tack för att Asplund tätar bakåt. Måtte han spika igen fullständigt. Och se för f-n till att Bissett och Larsson åtminstone har skridskor på fötterna när de kliver in på isen.

Jag håller förstås tummarna så att de vitnar, men kan inte föreställa mig någonting annat än ännu en svidande förlust. Efter kvällens nederlag ser jag därför fram emot Melins och Perssons avskedsansökningar.

Brynäs måste härefter göra sig kvitt den sossementalitet som ligger som ett mörkt moln över hela laget och ledningen - och för all del även publiken i Gavlerinken. Våga släppa loss. Våga satsa. Våga ta ett par kliv bort från det konventionella. Varför inte starta ett Gävleuppror? Varför inte sno det bästa från Färjestads och HV71:s lagbyggen? Öka trycket kring ishockeyn i Gävle.

Vi är många som närmast desperat efterlyser resoluta krafttag, obeveklig framåtanda och en hel Brynäs-organisation som är fullständigt fokuserad på att snarast få fram ett lag som är kapabelt att ta SM-guld.
Kommentera