Brynäs IF

714625 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #41134

Sv: Kvällens match
Och jag som skrev igår att "Det är väl ingen som tror att Brynäs slår DIF ikväll"... Så otroligt skönt fel jag hade. Man kan säga vad man vill om DIF:s form just nu, men att spika igen borta mot dem i det nuvarande läget var urstarkt. Alla skall ha cred för insatsen, inte bara Aspen även om han storspelade.

Matchen igår visade att med rätt motivation och inställning har årets trupp mycket hög kapacitet. Md Kyrö och Djoosen tillbaka om några veckor (förhoppningsvis) blir det ännu bättre. Vilket alltså åter reser frågan: hur skall laget hålla motivationen uppe? Minns att efter 0-4 mot LHC i höstas reste man sig och gjorde ett par bra insatser, sen föll man tillbaka i lunken igen.

Jag gillar Smurfens och andras idé att dra igång ett Gävleuppror. Tycker också det är klokt att inte låta kritiken mot tränare och klubbledning försvinna bara för att man slog DIF igår kväll. det finns några långsiktiga problem som man måste ta tag i så snart som möjlgit. Om inte klubbledningen drar igång ett Gävleuppror kanske supporterföreningen eller någon annan göra det. Jag är gärna med och drar mitt strå till stacken.
Kommentera