Brynäs IF

713671 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #490316

Sv: Hur får vi mer drag i Gavlerinken!
Huge: Wennerholm...jag har ingen kommentar till vad han skriver/säger. Kunde han hålla en konstant linje så kanske jag skulle bemöda mig att bemöta hans åsikter.

Det var en tung kväll att vara Brynäsare igår. Fast det är klart, det skall mycket till för att Brynäs ska ta poäng mot FBK. Jämnförelesevis så är Brynäs och FBK i två olika divisioner. Både lagmässigt och ekonomiskt. Men det är klart, FBK hade blivit nollade två matcher på raken och det fanns ju ett hopp om att "trollen" satt sina klor i FBK. Tyvärr blev det inte så det såg våra backar till.

Positivt var att det var bättre drag på HELA Gavlerinken igår. Det var även positivt att Brynäs f ör s ö k t e att komma igen och inte hängde med huvudet trots 1-5 i arslet. Det kanske är nånting att ägna en tanke speciellt ni som ideligen letar fel och brister istället för att försöka se positivt på saken. Ja jag vet att det kan verka både idiotiskt och naivt men är man supporter så är man, oavsett hur det går. Nu stundar två bortamatcher som vi "på pappret" borde förlora så vi får se vad som händer.

Överaskande att Modo förlorade två pinnar mot MIF förresten, kanske Modomissar slutspel i år, det skulle vara kul att se laget som skulle ha "en ända lång marchsträcka till SM guldet". SVT skall visst sända en hel del från Kvalserien i år så med lite otur så får vi se mycket Brynäs på TV.


Men det går att förhindra OM våra backar tar sig i kragen. Vilket de kommer att göra, det vet jag.
Kommentera