Brynäs IF

713969 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #500952

Sv: De viktiga kvarstående matcherna!..
munkas: "En kompis till mig berättade att företaget som han jobbar på(som sponsrar brynäs) blev uppbjudna till gavlerinken på affärslunch för de anställda. Hyggligt tyckte min kompis, lätta pengar tänkte brynäs. Affärslunchen bestod av pyttipanna som de givetvis fick betala själva. Platsen för affärslunchen var öltältet. Placeringen var längst in i hörnet och sittplatserna bestod av plaststolar. Mysigt! Tror ni företaget som berättelsen handlar om fortfarande sponsrar brynäs?"

Jag lider med din kompis. Vilket helvete det måste ha varit!

Dessa förbannade vandringssägner! "Hemma på min gata i stan...", typ. Allvarligt, du måste skämta! Skulle det vara skälet till att företaget slutat sponsra? Jesus! Om sponsorn var missnöjd med pyttipannan (som är så j-vla gott) varför tog han inte upp det med Brynäs? Hade han inte ens stake att göra det, hur f-n får han firman att gå runt överhuvudtaget? Hur tror du att snacket går bland sponsorer (särskilt små) på andra elitserieorter? "Vi är SÅÅÅ tacksamma för vad vi får för våra insatta sponsorpengar." Glöm det. Skillnaden är att på andra ställen så förväntar man sej inte en Nobelmiddag varje vecka för samtliga anställda. På vadderade gustavianska stolar. Skillnaden är att man fortsätter att stötta sitt elitlag trots att man aldrig är helt nöjd. För dom allra flesta (utanför Gävle) handlar sponsring om helt andra värden som är svåra att förklara för en som skäms för att vara Brynäsare.

Det finns ju så mycket annat som du som Gävlebo kan vara stolt över. Som t.ex....eh, t.ex.... basket (visst fan, det var ju Ockelbo). Eller bandy (nä, Sandviken). Pingis, kanske? (Nix, Söderhamn). Jag vet! Fotboll! Gefle IF! DÄR har man jobbat stenhårt med sponsorerna. Där kommer man under säsongen att som sponsor få sitta i fåtölj, dricka champagne och äta lax (helt ok om du vill ha ketchup till, munkas). Där kommer alla sponsorer (och framförallt sponsorns anställda) att vara nöjda dygnet runt. Ska bli kul att få läsa alla glada tillrop på Gävleblaskornas insändarsidor. Särskilt som laget kommer att göra dundersuccé i Allsvenskan med sin breda trupp. Lyllos alla Gävlebor!
Kommentera