Brynäs IF

717633 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #50726

Sv: Anger och Walle kommer hem!
Gordo
Jag blir inte riktigt klok på dina åsikter. Först skriver du:
"Bissett är väl inte direkt den man bygger ett speedigt lag runt och det måste väl ändå vara framtidens hockey även i Brynäs?"

Strax under fortsätter du med följande om Hagos och Widing:
"Om Brynäs är en attraktiv förening för dessa två, så varför inte? Det finns väl fler än dessa två unga herrar som har använt Brynäs som språngbräda till NHL efter bara ett par säsonger!"

Ok Bissett är inte världens snabbast på grillorna men han har förutom sin lilla utflykt stått för kontinuitet, vilket är nog så viktigt om man skall "bygga ett lag" och det är väl det du är ute efter. Trodde jag! Men sen när man läser att du tycker att det är ok med spelare som använder Brynäs som språngbräda så går inte den ekvationen ihop.
Min åsikt är: Spelarna ska i första hand var till nytta för föreningen. I andra hand skall föreningen var till nytta för spelaren.

BEHÅLL BISSETT BÄCKSTRÖM!!!

För övrigt tycker jag att det är riktigt roligt att diskutera tänkbara nyförvärv till Brynäs, men det är under Silly-season. Alltså när det inte spelas någon ishockey. Just nu är det viktigare att vi (spelare, ledare, supportrar, ja hela familjen Brynäs :) ursäkta kunde inte låta bli) fokuserar på nuet och ser till att:
1. Klarar oss undan från kvalserien.
2. Försöker ta oss till slutspel
3. Slåss om medaljerna i årets slutspel
Kommentera