Brynäs IF

717633 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #50815

Sv: Anger och Walle kommer hem!
Jag har suttit och läst lite vad som sagts här eftersom jag inte läst på några dagar.
Till att börja med håller jag med Kessler. Jag säger behåll Bissett. Han är en av klipporna i laget, en av dem som varit lojal och kämpat för Brynäs. Med åren tror jag han har fått ett ganska stort Brynäshjärta.
Någonstans nämndes P3 i jämförelse med Wallin. Är de lika? Ja och nej. Skillnaderna är som Gordo säger att P3 är något av en säkerhetsrisk och lite kantig, medan Wallin var en klippa. Men var Wallin det under sina första två år i Brynäs?
Likheterna finns där: Storleken, skridskoåkningen, offerviljan. Jag tror att P3 kan bli väldigt bra.
I övrigt tror jag vi kan glömma både Westlund och Wallin. Westlund söker sig säkert till Frölunda eller nåt sånt och Wallin kommer säkert att spela i Luleå den dag han vänder hem. Naturligtvis bara gissningar, men jag har en känsla av att de är förlorade för Brynäs, även om jag skulle välkomna dem med öppna armar.
Jonas Johnson spekuleras det i. Vill han till Brynäs då? Förra gången det krisade i Brynäs (95/96) var Johnson en av de första att packa väskan och dra när säsongen var över. Är det såna spelare vi behöver?
Micke Wahlberg kommer säkert att spela i Brynäs igen om ett eller två år.
Men det ser ändå tunt ut. Stommen i Brynäs börjar bli till åren och snart är Larsson, Sjödin, Bissett, Djoos borta från laget. Om ett par år, är stommen Molin, Kyrö och vem mer? Rudslätt kanske, Olsson kanske är kvar. Kanske har vi Wahlberg tillbaka, men fler spelare med en kombination av rutin och några år kvar att ge kan inte jag komma på.
Hjälp. :)
Kommentera