Brynäs IF

717634 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #50831

Sv: Anger och Walle kommer hem!
Huss: Jag tror att Olssons kontrakt går ut i år, och jag är lite rädd att han väljer att göra ytterligare en sejour ut i Europa innan han blir för gammal.
Jag håller med dig, jag var för pessimistisk vad gäller själva stommen i framtidens Brynäs. Wågström kan växa till sig och visst finns det ork hos gamlingarna att spela ytterligare ett par år.
Det som oroar mig är just att det finns några äldre som är oerhört värdefulla för laget, därför att förr eller senare slutar de.
De yngre lite färskare; Soling, Rehnberg, P3 kanske, vill säkert vidare. Danielsson håller inte anser jag, och frågan är om Johansson är nåt att bygga på.
De spelare som man kan förlita sig på blir då såna som Kyrö och Molin. De är väldigt duktiga, de har många år kvar, men är samtidigt tillräckligt gamla för att ha rotat sig, och skaffat rutin. Det är såna spelare som behövs, men så länge de kring 22-23 spelar en eller två säsonger och sen drar vidare så får vi inga fler 28-åringar med några år bakom sig i Brynäströjan. Till slut blir glappet för stort mellan de gamla och de unga, och då blir det Leksand...
Nu låter jag pessimistisk, jag är medveten om det. Jag tror inte att det ska behöva gå så illa, och tittar man på laget så verkar det ju finnas en åldertrappa. Problemet är just att man har lite för svårt att spela in yngre förmågor, och gör man det så försvinner de lika snabbt igen.
Kommentera